Onze Honden

Welkom op de site van de Tulpashoeve met onze honden!

Dwergteckels:

Annabelle
Zij is een grote knuffeldoos! Eigenwijs, weet goed wat ze wil en wil dan graag haar zijn krijgen.  Edele uitstraling en weet dat ook van zichzelf. Vol vertrouwen ziet ze de wereld te gemoet.
IMG_0555

Koosje
Heel lief hondje, soms een beetje onderdanig, maar als ze iets in haar koppie heeft……. Binnen rustig, maar buiten temperamentvol, een echte ruwhaar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pleuntje
Pleuntje is de dochter van Annabelle! Ja, vader en moeder waren black and tan en Pleuntje is Choco!!! Weer zo’n heerlijke vrijdoos. Ze weet goed te genieten van de heerlijkheden van het leven!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dwergschnauzers:

Tim
Komt stoer over, maar heeft een heel klein hartje, super gevoelig voor stemmingen. Laat zich duidelijk horen wanneer bezoek komt, maar als hij je kent, dan ben je al snel maatjes met hem. Favoriete standje? Heerlijk op zijn rug liggen bij het vrouwtje op schoot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Doortje
Zij is een heel charmant hondje. Wil graag behagen en behaagd worden. Beetje een tutje buiten. Rustig binnen en buiten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Fleurtje
Ook al zo’n knuffeldoos, maar zij is buiten erg ondeugend! Je moet altijd op mevrouw wachten, ze is druk met andere zaken bezig. Heeft dan soms stopverf in haar oren. Sportief hondje, ook een circushondje! Ze kan super op haar achterpootjes staan en dan klappen met haar voorpootjes! Ook heeft ze een grappig blafje als ze wat wil

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Daantje
Zij is de dochter van Tim en Fleur. Ze is ongelooflijk lief, heel bescheiden, dringt zich niet op. Naar vreemden in het begin wat afwachtend. Buiten heel sportief, binnen heel rustig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Riesenschnauzers:

Saartje

Zij is een ongelooflijke lieve goedmoedige flegmatieke dame. Inmiddels is ze bijna 10 jaar. Binnen rustig liggen op de bank, buiten nog lekker uitgelaten en het liefst springt ze in elke sloot!
Helaas is ze op 30 december 2014 overleden aan een maagtorsie.

1371512_10201604231962920_463193770_n1

Pientje
Zij is de dochter van Pien en eigenlijk het tegenovergestelde van karakter. Inmiddels is ze ruim 6 jaar, heel dynamisch, ziet het hele leven zitten. Springt nog steeds, sorry, tegen iedereen op. Alert, zeer betrouwbaar net als haar moeder. Gelukkig is ze wel een vrijdoos, net als al onze honden!

Puppy-Bijeenkomst-20110904-133-van-11191

Klik op de naam of in de menu balk en u vindt hier veel foto’s en beschrijvingen van onze huisgenoten!!