Onze Honden

Welkom op de site van de Tulpashoeve met onze honden!

Dwergteckels:

Koosje

Heel lief hondje, soms een beetje onderdanig, maar als ze iets in haar koppie heeft……. Binnen rustig, maar buiten temperamentvol, een echte ruwhaar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pleuntje
Pleuntje is de dochter van Annabelle! Ja, vader en moeder waren black and tan en Pleuntje is Choco!!! Weer zo’n heerlijke vrijdoos. Ze weet goed te genieten van de heerlijkheden van het leven!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dwergschnauzers:

Tim
Komt stoer over, maar heeft een heel klein hartje, super gevoelig voor stemmingen. Laat zich duidelijk horen wanneer bezoek komt, maar als hij je kent, dan ben je al snel maatjes met hem. Favoriete standje? Heerlijk op zijn rug liggen bij het vrouwtje op schoot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maartje

Zij is de dochter van Doortje. Ontzettend lief en ze vindt doggydance heel leuk. Ze is binnen rustig en wil net als haar moeder altijd op schoot. Lekker ding!!

Soof
Soof komt van de kennel Romar’s. Zij is een hondje met temperament! Tja wat wil je met een Italiaanse vader!!! Ze is niet groot, maar haar karakter is wel heel groot. Ze is vrolijk, weet wat ze wil en in het begin niet makkelijk, maar nu…… een schat! Ze is wel gereserveerd naar anderen, maar dat hoort bij de schnauzer!

Maud
Maud is op 6 juni 2018 bij ons geboren. Haar vader is onze Tim en de moeder is onze Maartje. Ze heeft een vrij en open karakter en nu is ze al een knuffeldoos!!!! 
Ze is het ouderwetse type schnauzer met hard haar zelfs als puppy en  zoals de Belgen zeggen “daar ben ik fier op”!! 

Riesenschnauzer

 Pientje
Zij is de dochter van Saartje en eigenlijk het tegenovergestelde van karakter. Inmiddels is ze 10 jaar, heel dynamisch, ziet het hele leven zitten. Springt nog steeds, sorry, tegen iedereen op. Alert, zeer betrouwbaar net als haar moeder. Gelukkig is ze wel een vrijdoos, net als al onze honden!

Puppy-Bijeenkomst-20110904-133-van-11191

Klik op de naam of in de menu balk en u vindt hier veel foto’s en beschrijvingen van onze huisgenoten!!