Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Jan-A schreef:

  Nieuwe site?

 2. Sonja Kamer schreef:

  Hoi Cecile en Ton, van harte gefeliciteerd met de geboorte van de “teckel” pups.
  Geweldig wat een mooi stel. Dat zal wel weer genieten zijn.
  Liefs Sonja

 3. Fennie timmer schreef:

  Och, wat vreselijk om te lezen dat de mama van onze Teuntje is overleden.gelukkig hebben jullie zusje Pien nog. Onze Teuntje is een superhond.ze luistert als de beste en is zo lief. Ik ben nog steeds erg blij met haar en neem haar graag mee overal naar toe. Ze is perfect op gewicht, en we hebben geen dierenartsen rekeningen behalve natuurlijk de jaarlijkse check-up en inentingen.
  Ik zag ook dat je nu een teckel hebt waarmee je fokt? Hoe gaat het verder met jullie ? Ton nog druk met auto’s restaureren? En jij nog bij het dierenpark? Wij hebben onze zaken verkocht en genieten van veel vrije tijd. Hartelijke groet en wie weet tot ziens.
  Dag, Fennie

 4. ireen schreef:

  Hoi Cecile, wat is jullie site mooi geworden!!! Echt zoals jullie zijn en met de honden samen heerlijk leven. Wat een plek om als pup op te mogen groeien!!!

 5. Rob en Annemiek Moormann schreef:

  Wij zijn superblij met Diva, een pup van Maartje en Tim. De pups zijn duidelijk goed voorbereid op van alles. Dat doen jullie heel goed, vinden wij. Diva begint al heel goed te wennen. Ze speelt heel actief en slaapt natuurlijk nog veel. Het is een zelfstandig hondje, maar ze krijgt ook graag veel aandacht.