Nieuws

31 december 2014

Wat is dit jaar ongelooflijk triest geëindigd… vanmorgen hebben we onze Riesenschnauzer Saartje begraven ……. wat vreselijk, echt vreselijk.
Ik ging gisteren met haar naar het bos en het was foute boel. Haar buik was dik en ze loeide als een koe….. meteen naar de dierenarts en na het zien van de foto’s was er maar 1 mogelijkheid….. we moesten haar meteen laten inslapen.

Door Saartje heb ik kennis gemaakt met de Riesenschnauzer en ben ik mijn opleidingen KK1 en KK2 gaan volgen en is mijn hobby met mijn honden ontstaan. We hebben nog haar dochter Pientje, gelukkig. Saartje is veel te jong overleden op 9,5 jarige leeftijd ……. ze was echt mijn dikke maat. We zullen je echt nooit, maar dan ook nooit vergeten!!

 

20 december 2014

Het broertje (Hauke Fleur van de Tulpashoeve) van onze Daantje is ook JEUGDKAMPIOEN geworden!! Wouw, wat ben ik trots samen met zijn baasje Dolly de Wit. Ze hebben het maar voor elkaar gekregen. Sam woont op Texel en komt nu zelfs daar in de krant!

Hij werd gekeurd door Rob Douma op de Kerstshow in Cuijk. Sam werd daar 1e in de Jeugdklasse met een Uitmuntend, werd BESTE REU, en BESTE van het RAS (BOB) en werd JEUGDKAMPIOEN.
Sam jeugdkampioen

13 december 2014

Gisternacht zijn de pups van onze dwergteckel Annabelle geboren. 1 dame en 3 heren!!! We zijn niet blij, maar SUPER BLIJ met het eerste nest van onze Annabelle!
Volg alles onder het kopje PUPS!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA10 november 2014

Vanmorgen ben ik met onze Annabelle naar de dierenarts geweest en ja…… ze krijgt pups half december, we zijn helemaal blij!!!
Je ziet eigenlijk nog niets aan haar, maar dat gaat nog wel komen. Ze slaapt wel veel!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kijk voor het verdere verloop van de dracht en de komende pups bij Pups verwacht!!

1 november 2014

Hij is binnen en nu is het helemaal officieel!! Onze Daantje (Heike Fleur v.d. Tulpashoeve) is NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN. Wat ben ik trots, niet alleen omdat het een mooie dochter van Tim en Fleur is, maar ook omdat ze super lief is!!

daantje njk

20 oktober 2014

Vorige week was het dan zo ver! Onze Annabelle, dwergteckel, is gedekt door Applejack v.d. Mibafshoeve! Het was echt liefde op het eerste gezicht.
Applejack is een mooi manneke, maar ook super lief!!! Hele lieve oogjes en een rustige stabiele verschijning. Wat zijn we blij met paps en mams.

De pupjes worden rond 14 december verwacht! Dit wordt mijn eerste teckelnestje, best spannend maar o zo leuk!! Ik weet wat we met de Kerst doen ….. niets, alleen genieten van dit mooie stel!!

Links Annabelle en rechts dus Applejack!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA7 oktober 2014

Show 5 oktober 2014 in Zwolle

Afgelopen weekend was het voor ons voorlopig de laatste keer, dat we in Nederland op een show zijn want …….. Daantje is nu Nederlands Jeugdkampioen, ze is nog niet eens een jaar!!!! Ze was al PSK Club Jugend Sieger in Duitsland en nu dus ook in Nederland!!!!
We zijn zo blij, ze is in Nederland maar 3 keer naar de tentoonstelling geweest en dan al Jeugdkampioen!!! Daantje is de dochter van onze Fleurtje en Tim, wat een prachtige nakomeling, nogmaals we zijn heel trots!!!!

De heer P. Roosenboom (B) keurde haar en vond haar heel erg mooi
mooi formaat, mooi hoofd, goed gedragen oor, donker oog, scharend gebit, prima garnituur, droge hals, vierkante bouw, mooie staartaanzet en prima hoekingen, prima vacht, krachtig gangwerk!!!!
1 Uitmuntend Jeugdklasse,  Jeugd CAC, CAC en weer BESTE TEEF en Ned. Jeugd Kampioen.

10661796_583486775096239_7759399463087885505_o[1]

Haar broer Hauke Fleur v.d Tulpashoeve kreeg ook een 1 Uitmuntend, Jeugd-CAC, nog 1 punt te gaan en hij is ook Jeugdkampioen.

De zaterdag is onze Koosje naar de show gegaan. Ze deed het super! Liep netjes mee door de ring en liet zich heel goed betasten. Ze heeft met veel mensen geknuffeld!
De keurmeester W. Wellens gaf haar een Zeer Goed, want er was ook veel concurrentie.

Hij vond haar rastypisch, zeer vrouwelijk totaalbeeld, voor leeftijd goed ontwikkeld,
wigvormig hoofd met mooie zachte uitdrukking, prima schaargebit, goede harde vacht, gaat met wat korte pas, zeer vriendelijk ringgedrag.
Dit is toch een prachtig rapport!!! We zijn ook helemaal blij!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

28 september 2014

Show in Maastricht en ……..Daantje won weer!!!!!! Ongelooflijk meissie, wat doe je het goed! De keurmeester was mevrouw Gielisse uit Nederland. Zij plaatste Daantje op de eerste plaats in de jeugdklasse met een 1 Uitmuntend, verder was ze Beste Teef en kreeg ze niet alleen het J-CAC, maar ook het CAC, want ze won ook van de kampioensteef. Wouw ………
daantje show maastricht 28-9-2014
Ze vond Daantje een mooi type van een goed formaat met een mooi hoofd en met schitterende uitdrukking en garnituur.
Correct gebit en prima gedragen oren met een mooie hals/bovenbelijning.
Voor haar leeftijd al goed ontwikkeld lichaam, wat nog wat voller moet worden.
Prima hoekingen in juiste balans. Goede botten en voeten.
Prima staartdracht en goede vachtstructuur. Moet in front nog vaster worden.
1 Uitmuntend, J-CAC, CAC, Beste Teef

21 september 2014

Wat een weekend achter de rug, helemaal super!! Afgelopen zaterdag de Clubmatch van de Belgische Schnauzer Club (CRBSP-KBSP) in Blegny.
De keurmeester was de Fransman Calloch’s Richard. Ik had Daantje en Tim ingeschreven. Ook Hanneke Maris, van de mooie Schnauzerbeeldjes, was aanwezig.

Daantje deed het helemaal super, zij kreeg een  1 Uitmuntend in de  Jeugdklasse, J-CAC,, verder werd ze Beste Jeugdhond, JEUGD CLUB KAMPIOEN 2014 en  3 BIS (Best in Show) Jeugd. Helemaal blij!!!!!!!!!!!!

Tim kreeg een 2 Uitmuntend in de Kampioensklasse en het reserve CAC.

De volgende dag waren we bij de KSA SHOW in Mönchengladbach en de keurmeester was Mw. S. Wacholder.
De ochtend was regenachtig, maar in de middag werd het gelukkig droog en het was een buitenshow! De lunch was super verzorgd en het was een heerlijke dag met geweldige resultaten!!

Daantje:
1 Uitmuntend Jeugdklasse, KSA-J, Dt.Ch. VDH-J, ISPU-J, Beste Jeugdhond,  BOB (Best of Breed, 4 BIS (Best in Show)en nu alles binnen voor het PSK Club Jugend Sieger 2014
en

Tim,
1 U Kampioensklasse, KSA, CAC-PSK, Dt.Ch. VDH, ISPU, Beste Reu

Ze hadden allebei hele mooie rapporten waarin de harde vacht nadrukkelijk werd genoemd! Wat een top weekend hadden we. Met bekers ging ik naar huis en een dikke vette glimlach!!

14 september 2014

Vandaag was de Kampioensclubmatch van de Nederlandse Schnauzer Club in Wijchen. Natuurlijk was ik van de partij samen met Daantje en Koosje ging mee voor de gezelligheid. Daantje had ik ingeschreven in de jeugdklasse en er waren er zelfs 5 in die klasse, dat is best veel. Mensen die me kennen, weten dat ik dan toch wel enigszins gestrest ben, maar …….. yes, Daantje werd eerste!!! Wat ben ik trots op onze dame!!!!!!
Dhr. Colin Bawden keurde haar met een keurig rapport:

11 months. Super elegant bitch, lovely dark eye
Correct head, well placed shoulders.
Good forechest and rib.
Coat of nice quality, Well set and carried tail. little loose in movement.

1 Uitmuntend, Beste Teef, Beste Jeugdhond, J-CAC.

Ook Sam (Hauke Fleur v.d .Tulpashoeve) was er. Zijn baasje, Dolly de Wit, was super trots. Sam werd ook 1e in de Jeugdklasse, J-CAC en Beste reu. Helemaal blij.

Verder waren er ook 2 Riesenschnauzers van de Tulpashoeve!! Zij werden gekeurd door Mw. Monika Felsche.
Elmo (Go in Harmony v.d .Tulpashoeve), eigenaar Geert Adams, kreeg een 2 Uitmuntend in de Jeugdklasse reuen.
Kibo (Graceful Piens Wish v.d. Tulpashoeve), eigenaar familie Stegehuis, kreeg een 3 Uitmuntend in de Jeugdklasse teven.

Ook Hanneke Maris was er met haar prachtige beeldjes en soms had ze Koosje even op schoot!

31 augustus 2014

Vandaag weer een dagje naar Duitsland, dit keer naar Wuppertal, samen met Tim en Daantje. Dit was weer een KSA show. Oeff, wat een regen in de ochtend, maar ……. in de middag stralend weer! En het was super gezellig.

Vader en dochter deden het weer goed! De keurmeester was mevrouw Simone Wachholder.
Tim werd 2e in de kampioensklasse en kreeg een  2 Uitmuntend, Res. CAC-PSK en Res-Dt.Ch. VDH.

Daantje werd 2e in de jeugdklasse met een Uitmuntend en Res. Dt. Champ. VDH-Jugend.

 

2 en 3 augustus 2014

Wouw, wat was het gezellig! Carin van Vilsteren (kennel Casabosita) en ik zijn een paar dagen naar 2 KSA shows geweest in Gommern, iets voorbij Magdenburg in Duitsland.

Het waren buitenshows en het was heel goed georganiseerd. Van een vriendin mochten we een tentje lenen en dat konden we goed gebruiken tegen de zon, want heet was het!!

De eerste en tweede dag kreeg Flex, de pup van Carin een Veel Belovend en werd beste pup.

De keurmeester was een Rus, V. Alexandrov. Alles moest natuurlijk vertaald worden.

Tim werd 2e in de Kampioensklasse. Hij kreeg een 2 Uitmuntend, Res. CAC-PSK en Res-Dt.Ch. VDH. Hij vond hem een mooie krachtige reu met prima hoekingen, prachtig hoofd en toplijn, super haar en vriendelijk karakter.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daantje werd 1e in de Jeugdklasse. Zij kreeg een 1 Uitmuntend, KSA-J, Dt.Ch.VDH.J, ISPU-J. Helemaal super!!! Hij vond haar sprekend haar vader (Tim), met hetzelfde mooie hoofd, krachtige teef in goede conditie, mooie oren,goede borst en toplijn,  mooie staart, goed gangwerk beweging, goed temperament.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tweede dag hadden we een Zweedse keurmeester, Ch. Orre.

Tim kreeg weer zo’n mooi rapport, maar werd nu 1e in de Kampioensklasse met een uitmuntend, verder werd hij BOB (beste van het ras), KSA, CAC-PSK, Dt.Ch. VDH en ISPU.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daantje werd weer 1e in de Jeugdklasse. Zij kreeg een 1 Uitmuntend, KSA-J, Dt.Ch.VDH.J, ISPU-J. Nog maar 1 puntje voor Daantje en ze is KSA  en VDH Jeugdkampioen in Duitsland!!

23 juli 2014

Vandaag zijn onze dwergteckel Annabelle en de dwergschnauzers Tim en Fleurtje weer naar de oogarts geweest voor hun jaarlijkse oog controle! Altijd spannend, maar ALLE 3 GEEN ERFELIJKE OOGAFWIJKINGEN, ZOALS PRA-CATACT EN DISTICHIASIS!! Blij!!

1 juli 2014
Afgelopen zondag was er de Doedag van de Vereniging voor Schnauzerfokkers en Liefhebbers (VSFL). Fleurtje, Doortje en Daantje had ik meegenomen.
Wat een leuke gezellige dag en heel goed georganiseerd!! Overal stonden tenten tegen de regen, maar na een flinke bui in de ochtend was het stralend weer.

Ook Hanneke Maris was er met haar mooie beeldjes van schnauzers en iedereen kon haar kunstwerken bewonderen.

 Je kon leuke behendigheidspelletjes doen en er was een demonstratie van speuren. Onze Fleurtje mocht daar haar debuut maken, maar ik denk niet dat ze talent heeft …… “ik blijf liever bij het vrouwtje”, ach …..

Verder was er een inventarisatie van de schnauzers, de keurmeester was de heer Kessel. Sam was er ook, het broertje van Daantje en hij kreeg net als onze Daantje een Veel Belovend!!!

Uiteindelijk werd onze Daantje Reserve Best in Show van de schnauzers die dag en gingen we weer met een mooie beker naar huis! De heer Kessel vond Daantje een mooie type met een prachtig hoofd, goed gedragen en gevormde oren. Goede hoekingen voor en achter en een prima beharing.

 De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue en iedereen ging met een tevreden gevoel weer naar huis. Fleurtje samen met haar zoon Sam en dochter Daantje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

27 juni 2014

Wat gaat de tijd weer snel!! Onze Riesenschnauzer Pientje is al weer 6 jaar. Wat hebben veel met haar gedaan en ze is Ned. Jeugdkampioen en Ned. Kampioen. Ze heeft 3 nestjes gehad en we zijn nog steeds blij met haar altijd enthousiaste karakter. Ze is lief, ondeugend en slim. Proficiat meid!!

24 juni 2014
Afgelopen zondag was het een super gezellige dag met de Schnauzer Club. Er was een familiedag georganiseerd bij het Erkemermeer in Zeewolde. Er was een gedragsdeskundige voor vragen over je hond, we hebben een heerlijk wandeling gemaakt, in de vorm van een speurtocht, behendigheid gedaan en een barbecue. Samen met Carin was het een heerlijke dag en natuurlijk de hondjes Daantje, Fleurtje en Doortje, verder waren Floh en Flex van Carin van de partij!

  20 juni 2014
9 jaar geleden werd onze eerste Riesenschnauzer geboren, Saartje v.d. Smale! Door haar hebben we liefde voor de schnauzers gekregen. Dat het zo een uit de hand gelopen hobby zou worden hadden we nooit gedacht.
Saartje is mijn maatje, niet 100% betrouwbaar, maar wel 1000% betrouwbaar. Ze is gezellig, knuffeldoos, smeerpoets, waterrat, was mijn fietsmaatje en nu mijn wandelmaatje. Ze is flegmatiek, super met kinderen.
Moeder van 11 pups, waaronder onze Pientje en grootmoeder van 20!
Echt ze is een kanjer.
We hopen, dat ze nog heel lang bij ons kan wonen in een goede gezondheid!!

saartje 9 jaar


  4 juni 2014
Onze Koosje is alweer een jaar!! Wat gaat de tijd snel. Ze is lief, eigenlijk te lief!!! Ze wil alleen maar aardig gevonden worden. Ze heeft ook alleen maar vrienden en vriendinnen. Wat een hulphond is ze ook als we puppies hebben!!!

koosje

29 mei 2014

Vandaag naar de clubmatch van de Teckelclub met Annabelle en Koosje. Het was een zeer gezellige dag. Annabelle werd gekeurd en helaas kreeg ze een Zeer Goed van de keurmeester J. Blom.
De jeugdgroep was groot met 6 hondjes en ze werd wel geplaatst, maar toch ….. hij vond in ieder geval dat ze een vlot gangwerk had en een heel goed karakter en daar gaat het toch ook om!!!!!

24 mei 2014
Wat gaat de tijd snel …….. natuurlijk weer het een en ander meegemaakt met de hondjes, vooral met onze Saartje, oef wat een vieze stinkerd!! Vanmorgen, begon de wandeling op de dijk rustig, totdat …….. Saartje een nest met eendeneieren vond, jammie, jammie, ik neem er 1 als voorgerecht. Daarna heerlijk rennen, oefff, wat ruik ik aan de andere kant van de sloot…….. even kijken …….. yes, een dode haas, heerlijk!!! Lekker in rollen en dan meenemen door het water en dan …….. helemaal opeten, echt helemaal…… voldaan kwam ze me tegemoet rennen ….. o ja, dat eendennest, even een nagerecht…. Goed, daarna alles in de auto, jullie snappen het al, de haas kwam er weer gedeeltelijk uit. Stinken, niet normaal, achter in mijn auto allemaal vieze kots, zo vies!!!!! Snel onder de pomp, dochter Pien moet er met haar eigenwijze neus natuurlijk ook bij. Maar goed, dat ik vanmorgen geen afspraak had ……….

 17 mei 2014
Wat een dag! Vandaag zijn we naar de kampioenclubmatch 2014 van de VSFL (Vereniging voor Schnauzerfokkers en Liefhebbers geweest in Voorthuizen!

Niet alleen Tim en Daantje waren er om de Tulpashoeve te vertegenwoordigen, maar ook Evy Xara v.d. Tulpashoeve (Wopke), Hauke Fleur v.d. Tulpashoeve (Sam) en Hiske Fleur v.d .Tulpashoeve (Happy), allemaal nakomelingen van Fleurtje en Tim!!!! Ze deden het super!!!

Tim kreeg een 1 Uitmuntend in de kampioensklasse .
Wopke kreeg een 2 Uitmuntend in de openklasse teven
Sam kreeg een 1 Veel Belovend en werd Beste Reu in de pup klasse
Happy kreeg een 2 Veel Belovend in de pup klasse
Daantje kreeg een 1 Veel Belovend in de pup klasse, werd Beste Pup en werd 2 BIG (Best in Groep, pups)!!!!

Jullie kunnen je voorstellen, dat we helemaal blij zijn. Ook zijn Wopke, Sam, Happy en Daantje in de Fokkerij klasse uitgekomen, daar behaalden we de 3e plaats.
Het ging niet super, maar alle begin is moeilijk!
Ik had voor iedereen een lunch gemaakt, dus we hebben er een heel gezellige dag van gemaakt!
                                                            

12 mei 2014
Afgelopen weekend zijn we naar de Europasieger en Internationale tentoonstelling in Dortmund geweest. De eerste dag was een beetje teleurstellend, Daantje kreeg een Versprechend, want de keurmeester vond haar voor haar leeftijd iets te groot.
Tim kreeg een 4 uitmuntend in de Kampioensklasse. Hier was ik wel heel blij mee. Er waren 7 mooie reuen in de Klasse, 2 daarvan werden de ring uitgestuurd, omdat ze te groot waren, maar Tim werd daar toch maar mooi 4-de!
De keurmeester was dezelfde als in Lingen en het keurrapport was gelijk! Op zondag was ik helemaal blij! Daantje kreeg een Viel Versprechend van de keurmeester, Mw. Melchior.

Keurverslag Daantje
Gute Kopflinie, dunkle Augen, schöne Hals- Rückenlinie, gute Fellqualität, gute Brusttiefe, Brusttiefe muss sich noch entwicklen, gute Knochenbau, geschlossene Pfoten, Freundliches Wesen, gut präsentiert, Bewegung ist für das Alter in Ordnung

10338955_10203180646932309_457701754_n1

 

Tim kwam weer uit in de Kampioensklasse. Weer een zeer zware klasse, er waren nogal wat reuen uit Rusland en ja, die zijn heel mooi!
Tim werd 2e! Helemaal super!!! Ook hij werd door mevrouw Melchior gekeurd.

Keurverslag Tim
Gute Kopflinie, sehr schöne Hals- Rückenlinie, sehr kräftige Bemuskelung, gut gewinkelt, sehr gute Fellqualität, freundliches Wesen, gut präsentiert, flussendes Bewegungsablaub
2 Vorzüglich, Res. CAC, Res. CACIB, Res.- Anw. Dt. Ch. VDH
Hij werd dus ook de Reserve Beste Reu!! Heel erg blij en dat met zoveel concurrentie!!!   10342605_10203180613731479_596874518_n16 mei 2014
Wat gaat alles toch snel!!!! De pups van Doortje zijn vandaag al weer 3 jaar oud en van Fleurtje 2 jaar!!

Nestje Doortje                                                                           Nestje Fleurtje
Foto-8W448OJA[1] [1600x1200]

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook hier nog steeds blije baasjes en hondjes!!

2 mei 2014
De pups van onze Pientje zijn vandaag 1 jaar!!!! Ze doen het allemaal heel goed en ze hebben blije baasjes!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

27 april 2014 Vandaag naar Lingen in Duitsland geweest samen met Tim en dochter Daantje.

Tim mocht in de Kampioensklasse verschijnen. Het was een zeer gezellige dag. Hij werd gekeurd door de heer Freudenberger uit Duitsland.
Keurverslag Tim (Playboy Dyma d’el Casa di Vita)
Quadratisch aufgebaut, zutraulick vom Wesen. Gestr. Kopf mit dkl. Auge, tiefe und breite Brust, Vorbrust ausreichend lackschwarzes, sehr hartes Haar, gepflegt Korr. im Stand, korr. Winkelung, harmonisches Gangwerk. 3 Excellent

6 april 2014
Gisteren was het weer showdag met Annabelle. We hoefden niet vroeg op pad, want de keuring was pas om 12.45 uur op de Int. Hondententoonstelling in Utrecht. Natuurlijk ging Koosje weer mee! Annabelle mocht natuurlijk weer verschijnen in de Jeugdklasse en de keurmeester was Dhr. V.R.  Nataletti.

Keurverslag 15 months.
Correct type, nice head, dark eye, correct bite, correct position of the ear. Prefer more sternum. Correct topline and angulation. Correct movement. 3 Uitmuntend Daarna lekker in het zonnetje!

22 maart 2014
Vandaag ben ik met onze Annabelle en Koosje naar de Int. Dogshow in Hazerswoude geweest. Koosje ging alleen mee om ons aan te moedigen! Annabelle mocht verschijnen in de Jeugdklasse en werd gekeurd door Dhr. A. v.d. Broek.
Keurverslag:
15 maanden oude teef, fraai type, goede verhoudingen. Lang gestrekt vrouwelijk hoofd, goed gebit, fraaie expressie. Tamelijk laag aangezet oor, sterke hals en bovenbelijning, goede voorborst. Goed geplaatste croupe en goed aangezette staart. Fraai solide gangwerk. 2 Uitmuntend

12 maart 2014
Afgelopen weekend zijn de pups uitgevlogen! Het gaat met allemaal goed, de nachten voor de pups zijn soms nog wat eenzaam, maar dat komt allemaal goed! Iedereen is blij en is volop in de weer!
Hier is het weer stil in huis, nou ja stil……. we hebben natuurlijk zelf 8 honden en dat vergt veel tijd en energie, ik loop wat af!! Dit jaar komt er geen nestje meer, nu even tijd voor andere dingen.
Ik zal zeer regelmatig op shows verschijnen, heerlijk in de bossen wandelen met mijn honden, ach ik ben eigenlijk altijd wel druk. We hebben weer volop genoten van dit nest en echt ik verheug me op volgend jaar! Als eerste zal onze dwergteckel Annabelle een nestje krijgen, helemaal leuk!!

2 maart 2014
Gisteren is onze Daantje (Heike Fleur v.d. Tulpashoeve) voor het eerst naar een show geweest. Het was een internationale show in Groningen.
Ze is bijna 5 maanden en ze mocht naar de babyklasse.
Ze werd gekeurd door Mrs. B. Hasselgren uit Zweden.

Keurverslag Daantje:
Pretty baby. Feminine head and expression. Good body for her age. Stands very well on her own.
Nicely constructed.
Still baby coat. Moves very well when she wants to!!
Beste Baby. Daarna mocht ze naar de erering. Er waren ongeveer 30-35 baby’s van alle rassen die dag en ze werd daar toch 3e. Wat ben ik super trots op die dame, ze doet het maar!!!
3e Best in Group!
cecile-groningen-1-van-1-2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 maart 2014
Het nestje van Doortje is al weer 7 weken, wat gaat dat snel en wat doen ze het goed. Ze rennen, blaffen,  grommen, dus echte hondjes!! Ook zijn we al naar het tuincentrum geweest, genieten.

14 januari 2014
Afgelopen zondag is onze Doortje bevallen, wouw wat ging dat snel!! Om 12.45 uur kreeg ze de eerste wee en om 13.50 kwam de eerste er al aan! Het hele nestje was er om 15.40 uur. Wat een kanjer is die dame!! Ze floept ze eruit als erwtjes!
We hebben 3 reutjes en 2 teefjes gekregen en de gewichten lagen tussen de 196 en 218 gram. Wat zijn we blij. De pups drinken goed bij moeders en Doortje gaat ook weer mee op de wandeling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.