Dwergteckelpups van onze Pleuntje

24 november 2017

Inmiddels zijn alle pups van Pleuntje uitgevlogen en het gaat heel erg goed met ze. Vrolijke en ondernemende pups!
Het was een fijn en leuk nestje. Pleuntje is een geweldige moeder en de pups hadden veel vriendinnetjes aan onze andere honden!

4 november 2017

Het was een drukke week voor de pups, want ze gingen ook nog naar het verzorgingshuis in Heerde. Geweldig om dit te doen.
Sommige mensen gingen weer zingen, van emotie huilen, babbelen…… veel verhalen over vroeger gehoord. Het zijn die kleine genietmomenten voor de bewoners…… de pups vinden het gekroel heerlijk…… geef ze eens ongelijk!!

4 november 2017

Vorige week zijn de pups mee geweest naar een groot tuincentrum in Zwolle, allemaal nieuwe geluiden, mensen, karretjes….. zo spannend en wat zijn ze bewonderd en geknuffeld!!
Ga weer genieten van de vele foto’s!!

28 oktober 2017

De pups rennen inmiddels door het huis en er liggen weer dekbedhoezen in de woonkamer tegen het uitglijden….. en de houten vloer blijft zo een beetje redelijk……
Inmiddels eten ze geweekte brokjes en dat gaat er goed in. Pleuntje vindt het nog prima als ze af en toe drinken, maar die tandjes…..
De Raad van Beheer is geweest en de pups zijn dus gechipt en het DNA is afgenomen. Ze hebben geen piep gegeven. 
Ook zijn ze afgelopen vrijdag naar de dierenarts geweest voor hun eerste prikje. Hij vond ze er prachtig uitzien en ze zijn helemaal gezond verklaard. Na dit bezoek zijn we naar het centrum van Wezep gegaan, even langs de drogist, de Hema en iedereen was natuurlijk vertederd toen ze zagen, dat in de buggy pups waren!!!
Kijk hieronder maar weer even naar een paar foto’s in de woonkamer!

 

18 oktober 2017

Ze zijn al weer 4 weekjes!!!! Ze zijn ook zo leuk!!!!! Inmiddels hebben de pups een grote ren in de woonkamer en soms gaan ze even naar buiten. Het zijn dikkerdjes …….. de melk van moeders is geweldig en ik probeer ze aan het vlees te krijgen, maar als je moet kiezen….. nee de melk is lekkerder!
De nieuwe baasjes zijn natuurlijk al weer geweest en wat hebben we weer leuke gezinnen voor de pups!!!

Ga weer lekker genieten van de foto’s….. kon dus weer niet kiezen….

25 september 2017

De pupjes zijn al weer 1 weekje!!! Wat een giga dikkerds!!!! Pleuntje krijgt in haar water ook geitenmelk, ze vindt dit niet alleen heel lekker, maar ze drinken zoveel bij mams, dat het calcium zo weer wat wordt aangevuld!

Nog een paar dagen en de oogje zullen open gaan. Pleuntje is een relaxte moeder en ze wil nog niet mee op de wandelingen, ach dat komt wel weer…

Ga genieten van de foto’s!!

18 september 2017

De pups zijn geboren in de nacht van 16 september, iets eerder, dan dat ik gedacht had, maar ze was ook zo dik……

Pleuntje deed het super, het is haar eerste nestje, maar ze is een geboren moeder. Heel zorgzaam en constant in de weer om ze netjes te houden.

Op de foto’s zien jullie de bandjes om het halsje en zo kan ik ze uit elkaar houden en dit maakt het makkelijker met het wegen, dan zie ik de groei!

Het zijn flinke puppen!!

01.00 uur, choco reutje 282 gram (groen)
01.30 uur, choco reutje 222 gram (geel)
02.15 uur, black and tan teefje, 282 gram (hartje)
03.50 uur, black and tan reutje, 262 gram (blauw)
04.05 uur, choco teefje, 232 gram (streepje)

Ze zijn inmiddels al weer flink gegroeid en moeder met de kids maken het dus uitstekend!!

 

Onze Pleuntje (Dasher Wish v.d. Tulpashoeve) is drachtig!!!!

We verwachten pups rond 19 september 2017.  Pleuntje is dan bijna 3 jaar en krijgt haar eerste nestje. De vader van de pups is Yaribol. Een lieve en knappe man!!!

ALLE PUPS ZIJN REEDS BESPROKEN!

Links is Yaribol en rechts onze Pleuntje