Archief op 1 oktober 2019

Genieten op Terschelling!

Wat was het ons schijnbaar gegund. Carin en ik ging met een aantal hondjes naar Terschelling.
Alleen de laatste dag hadden we regen, maar verder prachtig weer. Ja we hebben echt genoten en het is er zo mooi. Carin had haar 3 dwergjes meegenomen en ik Tim, Maartje en de dwergteckel Toetsie.
De bossen, de duinen, het strand….. allemaal even fijn!!!! Ik kijk terug op een aantal heerlijke dagen.
Ton had ook 4 honden thuis, dus hij was gelukkig niet alleen!!!

TIM is BUNDES-VETERANENSIEGER 2019

Op 12 oktober ben ik met Tim en Maud naar de tentoonstelling in Dortmund geweest. Ik was met hen de enige Nederlander!! De concurrentie was super groot op deze grootste tentoonstelling in Dortmund!
TIM heeft er weer een titel bij! Hij is nu ook Bundes-Veteranensieger 2019, naast Ned. Veteranen Kampioen, Veteranen Clubwinner, kwalificatie Hond van het Jaar Show.
Maud deed het ook heel goed in de jeugdklasse met 7 teefjes. Zij kreeg een uitmuntend. 
Moe maar heel voldaan kijk ik terug op deze dag!!!
   

Show Ned. Schnauzer Club!!

TIM DID IT AGAIN!!! Afgelopen weekend was er de Kampioensclubmatch van de Ned. Schnauzer Club in Wijchen. De zwarte dwergschnauzers werden door  Dhr. D. Baars gekeurd. Tim kreeg een prachtig rapport: Een reu die goed in elkaar zit, prima vierkant en compact. Zeer goede hoekingen, prima ribben, mooie harde vacht. Vlotte beweging en prima gedrag. Vele mooie schnauzerkwaliteiten en prima ring gedrag!!! Hij kreeg een 1 Uitmuntend, R-CAC en ISPU nominatie!!
Zijn dochter Maud kreeg ook een mooi rapport. Mooi compact gebouwd teefje van goede maat. Correcte toplijn, mooie harde vacht, Vlotte bewegingen en prima ring gedrag. Ze werd beloond met een 3 Uitmuntend in een zware klasse van 6 jeugdteefjes. Jullie snappen wel dat ik heel trots ben op mijn hondjes. 
Het was een gezellige drukke dag en weer leuke mensen ontmoet!!

 

Toetsie naar de Show in Maastricht

  Toetsie, onze ruwharige dwergteckel, is voor het eerst naar de show geweest! Ik was super trots op haar, wat deed ze het goed met veel allure!!!
Ze kreeg 2 keer een Zeer Goed met een mooi rapport. De keurmeesters vonden dat haar koppie wat langer mocht zijn, nou ik vind het prachtig en wat zij daaraan te kort heeft, maakt ze met haar karakter helemaal goed!!!
Het waren inspannende dagen voor ons tweetjes, via Belgiƫ waar we bij Chantal en Hendrik mochten slapen, naar Maastricht.
Na de eerste dag show heerlijk naar de stad gegaan en ‘s avonds naar Annie en Ferno in Stein, waar we ook geslapen hebben. We zijn overal heel gastvrij ontvangen en het was super gezellig.
Zondag in de avond weer thuis, gezellig bij Ton en de andere honden!!!