Archief op 1 januari 2020

KC Rijssen 2020

Pfff, wat een dag….. stond ik toch met pech langs de weg en moest de ANWB mij helpen. Na een uurtje werd ik gelukkig geholpen en kon ik weer verder met mijn reis naar Rijssen, maar ik was wel helemaal van de leg. ik hou niet van seintjes met STOP op mijn dashboard!!!
Pleuntje en Toetsie kregen allebei een Zeer Goed van de keurmeester, Dhr Rutten. Pleuntje was schijndrachtig en haar oortjes waren daardoor niet goed behaard. Toetsie had een iets te zachte vacht, maar verder hadden ze prachtig rapport. Onze Maud werd de Beste Teef van de schnauzers!!!
Aangezien ik een nieuwe lens voor mijn camera gekocht heb, wilde ik deze even uitproberen ….. zie het resultaat!

 Ik vind ze best leuk geworden!!!

TIM naar de Hond van het Jaar Show

Wat ben ik mega trots op onze reu Tim!!!
Hij deed het op de Hond van het Jaar Show zo goed. Hij was relaxed en liep over het plankier alsof hij het elke dag deed!!!! Het was een ontzettend leuke ervaring.
Je mag naar deze show alleen op uitnodiging als je bepaalde kwalificaties hebt gehaald. En dat had hij! Hij was op de internationale show in Hazerswoude de Beste in Show geworden van de Veteranen. Dat vond ik al helemaal geweldig!!!

Terugblik 2019

Beste mensen!
Inmiddels hebben we de feestdagen weer achter de rug! Het nieuwe jaar is begonnen. Wij wensen iedereen een heel goed en gezond 2020. 
2019 heeft ons veel goeds gebracht. We hebben een aantal mensen heel blij gemaakt met een pupje en door de goede contacten zie ik regelmatig foto’s en filmpjes van de honden, echt top!
Onze Maud (dochter van onze reu Tim en Maartje) was op de leeftijd van 10 maanden al Nederlands Jeugdkampioen.
Haar vader Tim heeft er een aantal Veteranen titels bij gekregen in Nederland, België en Duitsland. Omdat hij de BESTE in SHOW was in Hazerswoude gaat Tim op 12 januari naar de HOND v.h. JAAR show, dit is echt een eer als je daarvoor uitgenodigd wordt.
Verder is Tim 2 keer vader geworden van prachtige gezonde pups.
Ton en ik genieten van onze honden, echte huishonden en ja, soms naar de show. Toppertjes. 
Ik hoop, dat 2020 ons allen veel gezondheid geeft en dat we mogen blijven genieten van het leven en de honden.
Natuurlijk hebben we ook nog plannen met onze hondjes, maar dat moeten we allemaal nog afwachten. Ik hoop verder leuke Foto opdrachten te krijgen, want dat vind ik echt heel leuk.
Mensen, maak er allemaal een prachtig jaar van!!