Archief op 27 september 2020

Workshop Vachtverzorging van de schnauzer op 20 september 2020

Wat hadden we weer een prachtige dag voor de workshop Vachtverzorging!!! De mensen waren weer lekker actief met hun schnauzer bezig….. ontwollen, plukken, knippen en …….uitscheren van de hals/wangen en kontje…. Men vond het weer zeer informatief, gezellig en voor herhaling vatbaar. Natuurlijk had ik weer een lunch gemaakt en we sloten de dag af met een lekker wijntje.

Het was weer een topdag!!!!

Voor 11 oktober hebben we nog 1 plaats beschikbaar!!!! Per workshop zijn er maximaal 4 deelnemers. Wilt u met uw schnauzer deelnemen, stuur mij even een berichtje op ceciletulleken@tulpashoeve.nl.
In november zit de groep vol en we starten met de volgende groep op 30 januari 2021!!!

 

MAUD is NEDERLANDS KAMPIOEN

We hebben weer een nieuw Nederlands Kampioen!!! 
MAUD
 (No Doubt v.d. Tulpashoeve) was met 10 maanden al Nederlands Jeugdkampioen en nu met 27 maanden en 6 dagen dus Nederlands Kampioen!!!

Jeugdkampioen kun je worden tussen de 9-18 maanden en Ned. Kampioen pas na 27 maanden, dus helemaal TOP. Onze TIM en MAARTJE zijn de ouders van Maud, dus echt heel trots!!!
Ze kreeg een super keurrapport!!
27 mnd, mooie vierkant gebouwd teefje. Hoofd 2 x op het lichaam en duidelijk 1:1. Donker oog met levendige uitdrukking, goed garnituur, voor en achterhand passen goed bij elkaar zonder overdrijving. Goede staart. Mooie vacht. Gaat met veel stuwing en vriendelijk door de ring en goed in lengte. Super gedrag!!!!

Echt heel blij met zo’n mooi rapport van de keurmeester mevrouw R. Lochs-Romans.

Het was een aparte buitenshow in Corona stijl in Zwolle. Er waren strenge veiligheidseisen en het was super georganiseerd.

Tulpashoeve