Archief op 19 juli 2021

TOPDAG bij de Kampioensclubmatch van de VSFL

Wauw, wat ben ik trots op mijn dwergschnauzertjes, die gisteren meegingen naar de Kampioensclubmatch van de VSFL.

Onze Remsey (Amstel and Don Rembrandt):

1 Uitmuntend in de Jeugdklasse, Beste Jeugdhond, Beste Reu, J-CAC, CAC en BESTE JEUGDHOND VAN DE SHOW!!!!

Onze Topsy (Power Girl v.d. Tulpashoeve)

1 Uitmuntend in de Tussenklasse

Onze Maud (Ned. Kampioen No Doubt v.d. Tulpashoeve) kreeg haar prijs, omdat ze vorig jaar Nederlands Kampioen was geworden.

 

Verder vroegen 2 keurmeesters of Remsey als “proefkonijn” gebruikt mocht worden. Er waren 6 aspirant keurmeesters, die Remsey gingen betasten en gingen beoordelen. Hij deed het super, wat een rust, stabiel en vriendelijk kereltje is hij toch!!!

Workshop vachtverzorging van de schnauzer weer groot succes!!

Wat is het toch leuk!!! We hadden gisteren weer leuke deelnemers voor de workshop. Mensen leren dan hoe ze hun hond netjes kunnen houden tussen de trimbeurten door. Ze krijgen veel tips mee en Carin van Vilsteren zorgt ervoor dat ze met een tiptop hond weer naar huis gaan. Iedereen geniet van de uitgebreide lunch en de meeste mensen willen voor een volgende keer terugkomen!!!! We proberen elke maand een workshop te geven maar tot en met oktober zitten we al vol!! Echt super!!!

 

Eerste show van Remsey en Topsy!

Gisteren, 4 juli 2021, was de eerste show na 10 maanden in Goes. Remsey en Topsy maakten daar hun debuut en ze deden het super goed!!!!!! Ze kregen prachtige keurrapporten van de keurmeester Hans v.d. Berg en beiden behaalden ze een 1 Uitmuntend en het R CAC in hun klasse.  Ik ben heel trots op mijn dwergschnauzers.

Carin en ik waren samen naar Zierikzee gegaan, waar we logeerden en we hadden er een gezellig weekend van gemaakt. Wat heerlijk, dat het weer kan!!!