TIM op de Internationale Honden Tentoonstelling in Hazerswoude op 23-03-2019

TIM op de Internationale Honden Tentoonstelling in Hazerswoude op 23-03-2019

Hoe blij en trots kun je zijn!!! 
Onze TIM (Kampioen Playboy Dyma d’el Casa di Vita) werd niet alleen eerste in de Veteranenklasse van de zwarte dwergschnauzers maar ook BESTE IN SHOW VAN DE VETERANEN, dus van alle rassen alle veteranen!!!
Hij mag in januari 2020 naar de HOND VAN HET JAAR show door dit resultaat!!!
Dank aan de keurmeester De heer V.d. Broek, die de Veteranen keurde.

Ik vond het zo bijzonder, daar kwamen we met ongeveer 12 veteranen in de Erering en nadat we een rondje gelopen/gerend hadden, mochten de eersten de ring verlaten. Toen bleven we met 6 honden over en daar maakte de keurmeester een selectie uit…. 3 bleven staan…. ik werd toen toch wel een beetje zenuwachtig… ik zou dus op het podium komen…. daarna kwam de eindselectie en ja horen Tim werd de eerste.
Ik overdrijf niet, maar ik voelde de traantjes van geluk op komen. Zo blij…. vleugeltjes….

cecile tulleken

Tulpashoeve