Show Ned. Schnauzer Club!!

Show Ned. Schnauzer Club!!

TIM DID IT AGAIN!!! Afgelopen weekend was er de Kampioensclubmatch van de Ned. Schnauzer Club in Wijchen. De zwarte dwergschnauzers werden door  Dhr. D. Baars gekeurd. Tim kreeg een prachtig rapport: Een reu die goed in elkaar zit, prima vierkant en compact. Zeer goede hoekingen, prima ribben, mooie harde vacht. Vlotte beweging en prima gedrag. Vele mooie schnauzerkwaliteiten en prima ring gedrag!!! Hij kreeg een 1 Uitmuntend, R-CAC en ISPU nominatie!!
Zijn dochter Maud kreeg ook een mooi rapport. Mooi compact gebouwd teefje van goede maat. Correcte toplijn, mooie harde vacht, Vlotte bewegingen en prima ring gedrag. Ze werd beloond met een 3 Uitmuntend in een zware klasse van 6 jeugdteefjes. Jullie snappen wel dat ik heel trots ben op mijn hondjes. 
Het was een gezellige drukke dag en weer leuke mensen ontmoet!!

 

cecile tulleken

Tulpashoeve