5e Tulpashoeve schnauzerwandeling!

5e Tulpashoeve schnauzerwandeling!

Wat was het weer een feestje op de wandeling!!! Vorig jaar kon deze helaas niet doorgaan vanwege de Corona, maar gisteren hadden we dan ons eerste lustrum. Wat een stralende dag was het op de locatie in Heeten. De honden konden heerlijk rennen op het afgesloten terrein en na de koffie hebben we allemaal een lekkere wandeling gemaakt. Ik had een quiz gemaakt met vragen over de Tulpashoeve en over de schnauzers en de mensen waren opgedeeld in groepjes van 4.

Bij de koffie hadden we weer lekkere dingen die mensen mee genomen hadden en ook de lunch was weer door verschillende mensen gemaakt! Helemaal super en op naar volgend jaar!!

Het leuke is, dat mensen elkaar weer zien, de hondjes spelen weer lekker met elkaar en ik hou natuurlijk contact met de mensen. Helaas kunnen niet alle mensen naar de wandeling komen, wat ik natuurlijk wel altijd hoop, maar dat is niet reëel. We hadden nu weer een leuk overzichtelijke groep! 

cecile tulleken