TIM naar de Hond van het Jaar Show

Wat ben ik mega trots op onze reu Tim!!!
Hij deed het op de Hond van het Jaar Show zo goed. Hij was relaxed en liep over het plankier alsof hij het elke dag deed!!!! Het was een ontzettend leuke ervaring.
Je mag naar deze show alleen op uitnodiging als je bepaalde kwalificaties hebt gehaald. En dat had hij! Hij was op de internationale show in Hazerswoude de Beste in Show geworden van de Veteranen. Dat vond ik al helemaal geweldig!!!

Terugblik 2019

Beste mensen!
Inmiddels hebben we de feestdagen weer achter de rug! Het nieuwe jaar is begonnen. Wij wensen iedereen een heel goed en gezond 2020. 
2019 heeft ons veel goeds gebracht. We hebben een aantal mensen heel blij gemaakt met een pupje en door de goede contacten zie ik regelmatig foto’s en filmpjes van de honden, echt top!
Onze Maud (dochter van onze reu Tim en Maartje) was op de leeftijd van 10 maanden al Nederlands Jeugdkampioen.
Haar vader Tim heeft er een aantal Veteranen titels bij gekregen in Nederland, België en Duitsland. Omdat hij de BESTE in SHOW was in Hazerswoude gaat Tim op 12 januari naar de HOND v.h. JAAR show, dit is echt een eer als je daarvoor uitgenodigd wordt.
Verder is Tim 2 keer vader geworden van prachtige gezonde pups.
Ton en ik genieten van onze honden, echte huishonden en ja, soms naar de show. Toppertjes. 
Ik hoop, dat 2020 ons allen veel gezondheid geeft en dat we mogen blijven genieten van het leven en de honden.
Natuurlijk hebben we ook nog plannen met onze hondjes, maar dat moeten we allemaal nog afwachten. Ik hoop verder leuke Foto opdrachten te krijgen, want dat vind ik echt heel leuk.
Mensen, maak er allemaal een prachtig jaar van!!

Tim is vrij van Patella Luxatie

Weer een gezondheidsonderzoek gedaan. 
Ik ben er maar druk mee!!! In Duitsland is het per 1 januari 2020 verplicht, dat de honden op Patella Luxatie getest worden (knietjes).  Omdat Tim soms als dekreu gevraagd wordt, wil ik aan die eis voldoen. en hij is hiervan vrij.
Dit keer ben in naar Raalte gegaan en natuurlijk hebben we er samen een gezellige dag van gemaakt. Het kasteel in Raalte had een prachtige tentoonstelling van Carel Willink en de bijzondere kleding van Mathilde. Vervolgens in het Kasteelpark samen met Tim gewandeld.
Jammer van het mistige weer! Daarna zijn we naar Vorden gegaan, waar ik bij Hotel Bakker een lekkere tosti gegeten heb met Tim aan mijn voeten!!

 

Maud..Beste van het ras….

Tjeetje, ik kon mijn geluk niet op!!!
Maud, de dochter van Tim en Maartje, is op de IDS in Bleiswijk, de beste van het ras geworden en echt, ze had zware concurrentie!!!! De keurmeester, M. Nuijen, was zeer lovend over haar en zij kreeg de kwalificaties CAC, CACIB, BOB (Best of Breed).
Het was ook een gezellige dag, weer fijne mensen gesproken .

Na afloop ben ik naar Anneke gegaan met onze Maud. Zij heeft mij 60 jaar geleden ter wereld geholpen. Zij was de verloskundige bij mijn geboorte, zo bijzonder dat we nog contact hebben en zij is mij ongelooflijk dierbaar. Volgend jaar wordt ze 90 jaar!!!!

Genieten op Terschelling!

Wat was het ons schijnbaar gegund. Carin en ik ging met een aantal hondjes naar Terschelling.
Alleen de laatste dag hadden we regen, maar verder prachtig weer. Ja we hebben echt genoten en het is er zo mooi. Carin had haar 3 dwergjes meegenomen en ik Tim, Maartje en de dwergteckel Toetsie.
De bossen, de duinen, het strand….. allemaal even fijn!!!! Ik kijk terug op een aantal heerlijke dagen.
Ton had ook 4 honden thuis, dus hij was gelukkig niet alleen!!!

Tulpashoeve