Blog

Heerlijk naar Zeeland

Wat is Nederland toch mooi en we wisten niet, dat Zeeland zo rijk is met prachtige stadjes!
We hadden natuurlijk ook heel veel geluk in deze Coronatijd. De terrassen waren weer open en het zonnetje scheen af en toe.
We zaten in een luxe hotel in Zierikzee en Remsey mocht mee. Natuurlijk hadden we ook alles geregeld voor de thuisblijvers!!!!

Het ontbijt en diner was op onze kamer, maar dat was absoluut geen straf!

Zierikzee, Goed, Middelburg, Domburg, allemaal even mooi en pitoresk. We sloten de toch af bij De Oesterij in Zierikzee.

Wat hebben we genoten!!!!! Bij mij staat alles in het teken van de honden en dan is het heerlijk om even eruit te zijn.

Wauww wat een prachtige rapporten van Remsey!!!!

Hoe trots en blij kun je zijn. Aangezien er momenteel geen shows zijn heeft de Nederlandse Schnauzer Club aankeuringen gedaan voor de schnauzers. De eigenaar van de hond krijgt dan te horen of hij/zij fokgeschikt is. Nou, Remsey is met prachtige keurverslagen geslaagd!!!! Dank aan de keurmeesters T. Pillement en M. Nuijen!!!
Natuurlijk hoop ik, dat we weer naar de shows mogen gaan, maar deze verslagen zijn prachtig en kan Remsey als dekreu toegelaten. Super trots.

Fotoshoot van Knox de dwergschnauzer

Wat word ik hier vrolijk van!!! Ik mocht Knox fotograferen in het Engels werk in Zwolle. Knox is 3 jaar en de baasjes wilden leuke foto’s van hem. De dag ervoor was hij getrimd en hij zag er keurig uit. Wat een leuk vrolijk manneke. De 2 kinderen waren erbij en ze hebben heel goed geholpen. Poseren voor een foto was niet echt een ding voor Knox, dus maar lekker laten scharrelen en met wat hulp werd het een leuke middag met leuke spontane foto’s.

 

Pups van Tim bij Kennel De Zwarte Schaduw

Onlangs ben ik naar Gendringen geweest bij de familie Bleekman en zij hebben de dwergschnauzerkennel De Zwarte Schaduw. Daar waren 2 pups van onze Tim.
Wat een knapperds en wat leuk om ze op de foto te zetten!!! Omdat het in deze Corona tijd lastig is om te socialiseren heeft Chiel mooie dingen gemaakt, zodat ze toch aan allerlei zaken kunnen wennen. Goed he! Een pupje blijft bij ze wonen en haar zie ik nog wel terug op de show!

Fotoshoot van Remsey!

Normaal gesproken sta ik achter de camera om foto’s van honden te maken, maar nu was het andersom!!! Ik wilde van onze Remsey leuke foto’s hebben en om dat alleen te doen is dat niet mogelijk, dus heb ik een hondenfotograaf de foto’s van onze nieuwe reu Remsey laten maken en….. ik ben zeer tevreden. Ik vind het een mooie stoere hond en ook nog eens heel lief en ….. gezond!!! Hoe blij kun je dan zijn!!!

Remsey ziet er weer netjes uit!

Afgelopen zaterdag kwam de fokker van onze Remsey (Amstel & Don Rembrandt) naar ons toe. Andrey Shmal woont in Sittard en dat is toch een hele rit.
Hij was natuurlijk benieuwd hoe Remsey uitgegroeid is tot een knap kereltje. Hij is nu bijna 10 maanden. Hij heeft hem helemaal getrimd en daarna wilden we natuurlijk foto’s maken en nee he…….. toen begon het te regenen. Toch nog een paar foto’s!