Zoals ik al eerder vertelde, is een andere hobby fotograferen en dan het liefst honden!

Natuurlijk fotografeer ik mijn eigen honden veel, maar wil me nu ook toeleggen op andere honden en met name puppyfoto’s en oudere honden.
Pups zijn nog zo vol vertrouwen en moeten de wereld nog ontdekken.
De oudere honden hebben zoveel meegemaakt en al zoveel ervaring in het leven. Ik hoor van mensen, dat ze het fijn vinden als ik hun maatje fotografeer, mocht hij/zij er niet meer zijn, is dat een mooie herinnering.

Hieronder wat fotoreportages en heb je zelf een hond waarvan je een leuke reportage wilt, klik dan even op het kopje Contact en dan ik je meer informatie geven.

In Doornspijk waren op 14 september de jachthonden proeven en ik mocht daar foto’s maken. Ik laat hier een aantal foto’s zien, alleen van de honden. Het was heel leuk om te doen en ik heb genoten van deze dag. Wat een werklust hadden ze!!

Vanmiddag was het tijd voor actie foto’s, dus ik had een vriendin gebeld die labradors heeft. Wat is dit leuk om te doen en wat genieten ze!!! Echt heel leuk!!!

Tara, de Cocker Spaniel, vindt het allemaal wel goed, ze geniet nog van haar oude dag in de tuin en de knuffels die ze krijgt. 
Pépé, een Cairn Terriër, is een echte terriër van 4.5 jaar. Ze wil overal bij zijn en heerlijk actief.
Haar baasje zat lekker rustig met een vriendin op het terras in de tuin, terwijl ik de foto’s maakte, heerlijk ontspannen en Pépé werd na een tijdje ook wat rustiger!

Wat een lief hondje die Kimi, net een pup, maar ze is al 13.5 jaar!!!! Heel speels en jolig!!! Ik had veel hulp bij het maken van de foto’s van de kleinzoon, ook zo leuk om hem op de foto te zetten. 

 

Hieronder een nest pups van 6 weken…. labrador x labradoodle.  Wat een speelse pups, ze zagen het hele leven zitten, maar voor mij best lastig om daar leuke foto’s van te maken!!

 

Hieronder leuke foto’s van honden tussen de 10 en 14 jaar!! Dit is prachtig om te doen, ze zijn ook heerlijk rustig, maar dat terzijde!!! 
Het is toch heerlijk, dat je voor later een mooie herinnering hebt aan je trouwe metgezel!

Onze Toetsie moet er soms ook aan geloven!!! Zij kan helaas niet los, dus aan de lange lijn in Elburg!!

 

Deze Duitse Herder pups van 4.5 week waren heerlijke vrije hondjes….. dus heel beweeglijk, maar het is gelukt!!!

Friese Stabij pups van 6 weken.

 

Praktijk gedeelte bij een hondenfotografie workshop..

Hieronder Pip…. een labradoodle..