9 augustus 2022

Alweer 3 weken en heel even naar buiten, maar dat is wel super spannend voor ze!!! Snel een paar foto’s maken en dan gaan ze weer lekker naar binnen. Morgen weer even wat langer! Wat is het trouwens een ontzettend mooi nestje, echt heel blij met de 3 mannen en 2 dames….. welke blijft….. roze of oranje….

1 augustus 2022

De pups zijn al weer 2 weekjes en de oogjes zijn net open!! Pleuntje is een top moedertje en de pups zijn lekkere dikkerds!

Op 17 juli heeft onze Pleuntje haar laatste nestje gekregen! De vader is Cyberdachs Mini Züm-Züm. Een heerlijk klein black and tan reutje.

Hieronder  is de vader van de pups!!! De foto’s van onze Pleuntje kunnen jullie zien op haar eigen pagina!

De hele dag was Pleuntje heel onrustig en ik mocht haar niet verlaten. Daar zaten we dan ….. de hele dag samen op de bank! Na het avondeten wilde ik even weg, gewoon de tuin in en toen ik terugkwam, was ze toch boos op mij….. waar was je nu….laat je me zomaar alleen. Ze beet me zelfs zachtjes in mijn been….. Een kwartier later begon ze met de bevalling en tussen 20.45 en 0.35 uur zijn er 3 reutjes en 2 teefjes geboren. Een teefje blijft hier!
Pleuntje is een geweldige moeder! Ze heeft melk als slagroom en de pups groeien super. Kijk maar op de onderstaande foto’s ….. ze zijn hier een week!